Tartalomhoz ugrás

InSpiráló

InSpiráló
InSpiráló

Az InSpiráló gondolata egy személyes beszélgetés során született.
Céllal,  melynek megvalósulásaként élő kapcsolat jön létre alkotó és használó  között, támogatva az olvasót saját témája feldolgozásában.
Az InSpiráló fő témája az elengedés köré építkezik, különlegességét  pedig az adja, hogy besorolni is nehéz, hiszen se nem könyv, se nem  album, se nem munkafüzet, se nem edukatív kiadvány. Mindegyikből visel  jellemzőket.
Az írás inspirálta a képek születését, és a képek inspirálták a coaching folyamatot támogató kérdések, feladatok megalkotását.
A  kiadvány élő, párbeszédes viszonyban áll használójával és akár egy  személyes napló, képes megőrizni az érzelmi elakadások és a megoldás  kulcsainak ezen nehéz témához kapcsolódó lenyomatát, ahogyan a belsőnkben rejlő egyéb titokra is fényt deríthet, támogatva a személyes gyógyulást, az önismeret és a tudatosság útjára lépést.

Kérdés esetén keress

https://www.facebook.com/marfygabi/
gabi@marfy.hu
InSpiráló
Öröknaptár
Az InSpiráló fő témája az elengedés köré építkezik.
A kiadvány élő, párbeszédes viszonyban áll használójával és akár egy személyes napló, képes megőrizni az érzelmi elakadások és a megoldás kulcsainak ezen nehéz témához kapcsolódó lenyomatát, ahogyan a belsőnkben rejlő egyéb titokra is fényt deríthet, támogatva a személyes gyógyulást, az önismeret és a tudatosság útjára lépést.
7,300Ft
Kosárba
Vissza a tartalomhoz